Over ons

’t Lichtpunt bied dagbesteding en arbeidstraining aan mensen met een psychische/psychiatrische kwetsbaarheid of verstandelijke beperking. Iedereen kan bij ons op verschillende niveaus aan zijn persoonlijke ontwikkeling werken. Samen kijken wij naar de wensen en mogelijkheden van onze deelnemers.

Missie

Met christelijke zorg werken aan het verbeteren van het welzijnsniveau van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door psychische, sociale en/of verstandelijke beperking. Door het accent te leggen op kwaliteiten in plaats van alle beperkingen geeft dit al meer maatschappelijke betrokkenheid en plezier.

Zorgvisie

Wij gaan uit van wat een cliënt wel kan. Door het versterken van de kwaliteiten van een mens. Wij gaan altijd uit van wat de deelnemer wel kan en denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Identiteit

’t Lichtpunt heeft een christelijke identiteit. Onze identiteit vind zijn oorsprong in het geloof in God en de Bijbel. Wij streven ernaar dat wij een plek zijn waar je geaccepteerd en gewaardeerd word en je je veilig en geborgen mag voelen. We staan er niet alleen voor, ieder leven is van betekenis en doet er toe!

Iedereen die onze identiteit respecteert is van harte welkom bij ons!