WMO jeugd

Vanuit de gemeente, via WMO Jeugd, heeft Stichting ’t Lichtpunt Midden-Holland de mogelijkheid om jongeren en jongvolwassenen een zinvolle dagbesteding te bieden. Door middel van een indicatie en/of verwijzing kun je als deelnemer bij ons terecht.

Stichting ’t Lichtpunt Midden-Holland geeft je, als jongere, een gestructureerde dagbesteding of arbeidstraining. Iedereen die bij ons in zorg is, heeft een begeleidingsplan met doelen. Met deze doelen werk je aan mogelijkheden, talenten en kwaliteiten, maar ook aan zaken die wat meer aandacht nodig hebben of verder ontwikkeld moeten worden. M.b.v. deze gestelde doelen kun je werken aan doorstroming naar werk, scholing of een andere plaats in de maatschappij.

We zijn trots dat wij als Lichtpunt geregistreerd staan bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie laat je aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat je ervaring, kennis en vaardigheden hebt om goede hulp te bieden in complexe situaties. Ook laat je hiermee zien dat je continu werkt aan je vakbekwaamheid en investeert in de kwaliteit van je vak.

Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via tel.nr. 0182-519339 of info@lichtpuntmiddenholland.nl